3 ay ertelemeli kredi! TEB düşük faizli 70 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

TEB şimdi çek 3 ay sonra ödemeye başla imkanı ile 70 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Şartlar açıklandı.
3 ay ertelemeli kredi! TEB düşük faizli 70 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

TEB internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre nakde ihtiyacı olan kişiler için 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunulmaktadır. 36 aya varan vade fırsatları ile ihtiyaç kredisi fırsatları bankanın internet sitesi üzerinden sunulmuştur. Peki kampanyanın detayları nelerdir?

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı Yapılan zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırmaya başladı. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için en güncel haberleri ve kredi kampanyalarını yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. 

TEB 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Standart bir ihtiyaç kredisi olan TEB tarafından sunulan bu krediye göre 3 ay erteleme özelliği sunulmaktadır. Faiz ve vade oranları müşteri özelinde Findeks notuna göre değişiklik göstermektedir. TEB Müşterisi olanlar için CEPTETEB internet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr'den kolayca başvuru yapılabilir. Onaylandığı anda ise hemen kullanıma sunulacaktır. TEB müşterisi değilseniz o halde teb.com.tr web sitesi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Söz konusu başvuru onaylandıktan sonra size en yıkan TEB şubesini ziyaret ederek evraklarınızı imzaladıktan sonra krediniz kullanıma sunulacaktır. Faiz ve vade oranları müşteri özelinde kredi notuna göre değişkenlik göstermektedir. 

ÖRNEK KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

TEB 70 bin TL ihtiyaç kredisi için 24 ay vade imkanı sunmaktadır. Bu özellikler ile aylık faiz oranı ise yüzde 2,69 olarak belirlenmiştir. TEB tarafından sunulan kredi hesaplama sistemi ile hesaplanan kredi tablosu aşağıdaki gibidir. 

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler